Sla menu over Meer over toegankelijkheid
Roel de Jong - magazijn

Ik wil werk uitbesteden

Wilt u (productie)werk uitbesteden of gebruikmaken van andere diensten? Tiem kan u veel werk uit handen nemen. Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van het arbeidsintensieve deel van diverse bedrijfsprocessen. Dit kan bij Tiem maar wij kunnen het (productie)werk ook bij u op locatie oppakken.

erwin-vos_bewerkt
Erwin Vos | Accountmanager Productie Intern | e.vos@tiem.nl | (06) 43 22 85 16

Mogelijkheden voor uw bedrijf!

Tiem kan veel. En mogelijkheden zijn er in overvloed. Dus wilt u graag werk uitbesteden of advies over wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact op met Erwin. Dit kan rechtstreeks of via onderstaande knop.

Tiem maakt graag kennis met u en samen vinden we de beste oplossing voor uw werkzaamheden!

T078_MartinHogeboom_26-07-22

Verpakken

Onze teams verpakken vele verschillende soorten producten. Daarnaast bouwen en vullen we winkeldisplays en verzorgen we actie- en assortimentsverpakkingen. Folieverpakking, bundeling en etikettering; voor de eindverpakking gebruiken wij de gangbare methoden. Eigenlijk is er heel veel mogelijk. We denken graag mee en bieden praktische oplossingen voor elk vraagstuk.

Christiaan Rutgers

Dienstverlening

Tiem heeft op verschillende locaties in Zwolle en omgeving collega’s aan het werk in diverse sectoren. Toezicht of beheer van een rijwielstalling of haven, in een spoelkeuken, in de schoonmaak of in de zorg. We bieden ook administratieve ondersteuning in verschillende bedrijven en instellingen.

T285_MartinHogeboom_13-10-22

Food

Voedsel verpakken is specialistisch werk. Hierbij zijn zorgvuldigheid en hygiëne van essentieel belang. Ook in het afvullen en verpakken van verschillende voedingsmiddelen heeft Tiem jarenlange ervaring. Elk product vraagt weer om een specifieke verpakking. Niet alleen in soort, volume en gewicht, maar ook hoe de verpakking eruit ziet. Tiem beschikt over het FSSC-certificaat voor het verpakken van droge voedingsmiddelen zoals kruiden, hagelslag en sportvoeding. Wij werken volgens de internationale richtlijnen voor het hygiënisch produceren én controleren van voedsel.

T292_MartinHogeboom_13-10-22

Logistiek centrum

Tiem heeft een professioneel logistiek centrum inhouse. Hier hebben we plaats voor ongeveer 3000 pallets. Een (productie)opdracht in grote volumes is voor ons dus geen enkel probleem.