Accountmanagers Tiem op WSP Regio Tour

Als een werkgever wil weten hoe de arbeidsmarkt zich gaat ontwikkelen, ondersteuning bij een subsidieaanvraag nodig heeft of op zoek is naar personeel, dan kan hij contact opnemen met Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle. Met 35 professionals, werkzaam bij 13 gemeenten, Tiem en UWV in de arbeidsmarktregio Zwolle, is er altijd een aanspreekpunt in de buurt.

 

WSP’s Regiotour

Nu ‘live’ contacten met werkgevers weer mogelijk zijn gaat het WSP de regio in, van Hardenberg tot Kampen en van Raalte tot Steenwijk.

Van maandag 20 tot en met donderdag 23 september toeren WSP-adviseurs met een vintage bus door de regio om werkgevers te bezoeken. De accountmanagers van Tiem zijn voor de gemeente Zwolle dé adviseurs bij het WSP en gaan mee met deze tour. Tijdens informele ontmoetingen kunnen werkgevers informatie krijgen over o.a. het vanuit de VS overgewaaide concept van ‘open hiring’, kosteloze bedrijfsanalyses om te onderzoeken of bijvoorbeeld taken anders kunnen worden verdeeld, de regionale arbeidsmarkt of de rol die het Leerwerkloket en Upgrade jezelf kunnen spelen bij her-, bij- of omscholing.

 

Denkers en doeners voor werkgevers

Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle is een publieke dienstverlener die van vele markten thuis is, die de weg weet in wet- en regelgeving, subsidies en voorzieningen. WSP zet een stapje meer voor werkgevers die diversiteit en inclusie hoog in het vaandel hebben en voor werkzoekenden die – bijvoorbeeld door een arbeidsbeperking – wat extra hulp kunnen gebruiken om (weer) aan de slag te kunnen. De dienstverlening van WSP is kosteloos maar zeker niet vrijblijvend. Maatwerk is het streven en er wordt samen met de werkgever gezocht naar de beste oplossing voor zijn vraagstuk.

De focus ligt op persoonlijk advies aan en praktische ondersteuning van werkgevers. Zij kunnen bij WSP terecht met vragen over o.a. scholing, begeleiding op de werkvloer of kandidaten voor vacatures. Ook in de huidige arbeidsmarkt, waar de vraag vele malen groter is dan het aanbod, probeert WSP de beste man/vrouw voor de baan te vinden. Denkers en doeners voor werkgevers.