Vacature Accountmanager

Wij zijn Tiem, sociaal werk- en ontwikkelbedrijf. Tiem gelooft in werkgeluk voor iedereen, ook wanneer werk niet vanzelfsprekend is. We kijken naar wat wel kan. Zo begeleiden we werkzoekenden naar een betaalde baan, groei en geluk. Deel jij deze visie en voel jij de drive om hieraan bij te dragen? Dan heb je geluk, want Tiem is op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van Accountmanager32 tot 36 uur | 12 maanden | intentie voor onbepaalde tijd.

 

De organisatie

Tiem is onderverdeeld in verschillende branches.  Eén hiervan is het brancheteam Productie. Binnen dit team werken adviseurs Werk & Ontwikkeling en accountmanagers die gericht zijn op werkgelegenheid in de sectoren: productie, transport & logistiek, groen & bouw en techniek. Voor de branche Productie zoeken we een accountmanager.

 

De functie

Als accountmanager van Tiem ben je daadkrachtig en zie je overal mogelijkheden. Richting werkgevers en ondernemers treed je op als onze ambassadeur en breng je onze diensten en doelgroepen onder de aandacht. Hierbij ligt jouw focus op strategisch niveau in contact komen met (nieuwe) werkgevers en branche gerelateerde organisaties en investeer je in een langdurige samenwerking. Doordat je vanuit een werkgeversperspectief kan kijken creëer je de juiste randvoorwaarden voor werkgevers en daarnaast voor je collega’s die de kandidaten plaatsen. Samen met de adviseur Werk & Ontwikkeling geef je hier invulling aan. Als accountmanager heb je de volgende taken:

 • Je adviseert werkgevers over inclusief werkgeverschap en stimuleert innovaties om nieuwe kansen te creëren voor werkzoekenden.
 • Je treedt op als projectleider om nieuwe projecten bij (grotere) organisaties vorm te geven.
 • Op sectoraal niveau investeer je in relatiebeheer en ontwikkel je leerwerk trajecten (leerlijnen) in samenwerking met onderwijs, werkgevers(verenigingen), team economie van de gemeente Zwolle en andere stakeholders.
 • Je neemt deel aan & organiseert netwerkbijeenkomsten, signaleert innovaties in de markt en je werkt intensief samen met partners uit de regio.
 • Je maakt onderdeel uit van het Werkgeversservicepunt regio Zwolle en werkt hierin samen met 14 andere gemeenten en het UWV.
 • Acties, voortgang en resultaten bij werkgevers, stem je af met de adviseurs Werk & Ontwikkeling. Zij organiseren de matching en plaatsing van kandidaten. Na plaatsing onderhouden de adviseurs het contact (operationeel) met deze werkgevers. Je bent sparringpartner voor de adviseur als het gaat om jobcarving, functiecreatie en het passend maken van een vacature.

 

Wat wij vragen van jou

Door je enthousiaste en representatieve persoonlijkheid weet jij werkgevers voor je te winnen. Je bent commercieel ingesteld, kunt goed netwerken en communiceren met verschillende partijen. Je bent stressbestendig, representatief, daadkrachtig en hebt gevoel voor humor. Innovatie, beleid en commercie, daar krijg jij energie van. Je hebt visie op inclusief werkgeverschap en hoe je dit kunt organiseren.

 

Wij zoeken een accountmanager met

 • minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
 • HBO+ werk- en denkniveau;
 • ruime ervaring met acquisitie, branchegericht werken en werkgeversadvisering;
 • ervaring in het opzetten, ondersteunen en monitoren van projecten. Deze ervaring zet je ook in bij het planmatig benaderen van de sectoren waar je verantwoordelijk voor bent;
 • kennis van de regionale arbeidsmarkt en affiniteit met de Participatiewet, statushouders en SW-medewerkers.

 

Wij bieden

 • Een informele werkomgeving, waar ieder vanuit zijn rol mag meedenken over het verbeteren van de organisatie.
 • Beloning binnen schaal 10 cao SGO (min. € 3.090 -max. € 4.671 bruto per maand).
 • Opbouw Individueel Keuze Budget van 17,15%.
 • Een werkweek van maximaal 36 uur met de mogelijkheid om compensatie uren op te bouwen, minder uren werken is bespreekbaar.
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform cao SGO, zie hier.
 • Een aanstelling voor de periode van één jaar met de intentie tot een vaste aanstelling.

 

Geïnteresseerd?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Stuur je motivatie met CV voor 21 november 2022 naar vacature@tiem.nl ter attentie van Tim Willems (Recruiter). Ben je in een creatieve bui? Je mag Tim dan ook je motivatie in een korte pitch filmen en whatsappen naar (06) 36 37 41 17. Voor vragen over de procedure is Tim bereikbaar op het genoemde mailadres. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, bel dan met Raymond Schrijver (Accountmanager). Raymond is bereikbaar op (06) 55 47 59 48.

 

De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.