Vacature Adviseur Werk & Ontwikkeling

 

Aangenaam, wij zijn Tiem
Tiem is dé partij die werkt aan een inclusieve arbeidsmarkt voor de regio Zwolle. Wij zijn sterk in sociaal ondernemen en begeleiden mensen voor wie werken niet vanzelfsprekend is. We brengen vraag en aanbod bij elkaar. Wat wij belangrijk vinden? Tiem gelooft in kansen en mogelijkheden. Altijd, voor iedereen. Deel jij deze visie en voel jij de drive om hier aan bij te dragen? Dan heb je geluk, want het team van de Passage is nog niet compleet en daarom op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van:

Adviseur Werk & Ontwikkeling de Passage (36 uur)

 

 

 

De organisatie
Tiem is onderverdeeld in de Passage en drie branches: Bedrijfsvoering, Dienstverlening en Productie. De branches zijn opgedeeld in diverse vakgebieden en worden aangestuurd door een branchemanager en coördinator.

De Passage
De Passage is de afdeling waar de aanmelding van kandidaten binnenkomt. De Passage stelt vast of de kandidaat, vanuit bijvoorbeeld de bijstand of de Participatiewet, in aanmerking komt voor directe bemiddeling naar werk of dat er een ontwikkeltraject moet worden opgestart.

De Adviseur Werk & Ontwikkeling (AWO)
Als AWO is het jouw missie om bij te dragen aan de inclusieve(re) arbeidsmarkt. Je werkt met verschillende doelgroepen, zoals (vroegtijdig) schoolverlaters, jongeren, alleenstaande ouders, ZZP-ers of kandidaten met een arbeidsbeperking. Als AWO van de Passage werk je in een korte intensieve periode samen met de kandidaat aan het scherp krijgen van het startpunt richting werk. Hierbij maak je gebruik van een instrumentarium wat nog in ontwikkeling is. Met jouw adviesrapport doe je een ‘warme’ overdracht aan de AWO van de branche Productie of Dienstverlening en wordt er met de kandidaat verdere stappen gezet richting werk. Samen aan de slag, dat geeft jou energie!

Wat wij vragen van jou
Je krijgt in jouw functie met veel verschillende doelgroepen te maken. Gelukkig ben jij een echte generalist, waardoor het voor jou geen probleem is om te switchen tussen diverse niveaus en gesprekspartners. Jij bent succesvol als jij…

 • Resultaatgericht, proactief, ondernemend en een T(i)eamspeler bent;
 • Innovatief bent, lef en durf toont en bij veranderingen voorop loopt;
 • Vanuit oprechte aandacht individuele talenten herkent, benut en vergroot;
 • Op inspirerende en enthousiasmerende wijze communiceert en daardoor verbinding weet te leggen met collega’s, kandidaten en samenwerkingspartners (zoals inkomensondersteuning of het sociaal wijkteam);
 • Stevig in je schoenen staat en niet terugdeinst voor een beetje weerstand.

Daarnaast zoeken wij een Adviseur Werk & Ontwikkeling die:

 • Een HBO opleiding heeft richting HRM, SPH, MWD of soortgelijk;
 • Aantoonbare werkervaring heeft met ontwikkelgesprekken waarin snel een scherpe analyse gemaakt kan worden;
 • Bij voorkeur ervaring heeft met Werkstap (online arbeidsdiagnose-, matchings- en ontwikkelinstrument);
 • Bij voorkeur woonachtig is in omgeving Zwolle en daardoor kennis heeft van de huidige en regionale arbeidsmarkt;
 • Fulltime beschikbaar is (minder uren zijn niet gewenst).

Wij bieden

 • Een interessante, verantwoordelijke en uitdagende functie, binnen een enthousiast en veelzijdig team, waarin volop ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling;
 • Een informele en prettige werkomgeving, waarbij gevoel voor humor en relativeringsvermogen onmisbaar is;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de Cao Gemeenten, waarbij de functie gewaardeerd is in loonschaal 9;
 • Opbouw Individueel Keuze Budget van 17,15%;
 • Een werkweek van maximaal 36 uur met de mogelijkheid om compensatie uren op te bouwen;
 • Een aanstelling voor de periode van één jaar met perspectief op een vaste aanstelling.

Geïnteresseerd?
Heb je het gevoel dat deze functie voor jou gemaakt is en word jij hier erg enthousiast van? Stuur dan je motivatie met CV voor vrijdag 7 augustus 2020 naar vacature@tiem.nl t.a.v. Sanne Vaarkamp (HR adviseur). Voor vragen over de procedure is Sanne bereikbaar op (06) 42 94 91 49 (dinsdag, donderdag en vrijdag). Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je bellen met Martine Cohen, manager Dienstverlening. Martine is bereikbaar op (06) 57 07 87 61.

De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor. Voor de procedure volgen wij de adviezen gegeven door het RIVM in verband met de coronacrisis.