Vacature Coördinator Branche Dienstverlening

Tiem is dé partij die werkt aan een inclusieve arbeidsmarkt voor de regio Zwolle. Wij zijn sterk in sociaal ondernemen en begeleiden mensen voor wie werken niet vanzelfsprekend is. We brengen vraag en aanbod bij elkaar. Wat wij belangrijk vinden? Tiem gelooft in kansen en mogelijkheden. Altijd, voor iedereen.

Deel jij deze visie en voel jij de drive om hier aan bij te dragen? Dan heb je geluk, want Tiem is op zoek naar een gedreven teamspeler voor de functie van Coördinator Branche Dienstverlening (1fte, 36 uur).

Bekijk via deze link de vacaturefilm met jouw toekomstige collega’s, of wijzig indien nodig je cookievoorkeuren om de film te bekijken:

De organisatie

Tiem bestaat sinds januari 2019. Onze organisatie is nog volop in ontwikkeling en onderverdeeld in drie branches: Bedrijfsvoering, Productie en Dienstverlening (met de Passage als aparte afdeling). Bovenaan iedere branche staat een branchemanager. In de branche Dienstverlening werken 3 Accountmanagers en 19 Adviseurs Werk & Ontwikkeling. Zij houden zich bezig met het ontwikkelen en begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt richting regulier werk. Als Coördinator Dienstverlening ondersteun je de branchemanager door de vertaalslag te maken van organisatiedoelen naar de tactische en operationele uitwerking hiervan. Hierbij heeft de Coördinator Dienstverlening een aansturende rol richting de Adviseurs Werk & Ontwikkeling.

 

Wat ga je doen

Als Coördinator Dienstverlening ben je verantwoordelijk voor de voortgang en kwaliteit van de werkprocessen van de branche. Je zorgt voor de onderlinge afstemming en voortgang van de werkzaamheden en signaleert knelpunten in de uitvoering. Je verricht naast de vakinhoudelijke aansturing van de Adviseurs Werk & Ontwikkeling uitvoerende/adviserende werkzaamheden op basis van wet- en regelgeving. Als Coördinator Dienstverlening zorg jij ervoor dat de diverse afdelingen elkaar goed weten te vinden en dat de werkprocessen efficiënt verlopen. Je onderhoudt daarnaast nauw contact met de opdrachtgevers en het maatschappelijk voorveld.

 

Wat vragen wij van jou

De functie van Coördinator Dienstverlening is een uitdagende functie. Je bent namelijk niet alleen verantwoordelijk voor een efficiënt, integraal én kwalitatief werkproces, maar ook voor het creëren van ontwikkelingsmogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit vraagt om een helicopterview en resulteert in de praktijk in een voortdurende zoektocht naar de juiste balans tussen resultaat- en mensgericht ondernemen. Gelukkig geeft deze uitdaging jou energie! Je werkt als Coördinator Dienstverlening intensief samen met de andere Branche Coördinatoren, de Manager Dienstverlening en de andere Adviseurs Werk & Ontwikkeling. Je bent hierbij écht succesvol als jij:

 • Omgevingsbewust bent en snel kan inspelen op trends op de arbeidsmarkt of vragen van de opdrachtgevers;
 • Op inspirerende en enthousiasmerende wijze communiceert en daardoor verbinding weet te leggen op verschillende niveaus intern en extern;
 • Inzicht en ervaring hebt in het organiseren, (her)inrichten en aansturen van werkprocessen;
 • Met een frisse blik naar complexe vraagstukken kijkt en proactief adviseert om een constructieve bijdrage te leveren aan de positionering van Tiem op de inclusieve arbeidsmarkt.

 

Daarnaast zoeken wij…

een ervaren Coördinator die:

 • Recente ervaring/kennis heeft van/met de Participatiewet/Doelgroepenregister/Sociaal domein;
 • Echt een netwerker en een verbinder is;
 • Een HBO opleiding afgerond heeft;
 • Bij voorkeur woonachtig is in omgeving Zwolle;
 • Affiniteit met de doelgroep(en)/sociale werkvoorziening heeft;
 • 36 uur beschikbaar is (minder uren zijn niet gewenst).

 

Ook bieden wij…

 • Een interessante, verantwoordelijke en uitdagende functie binnen een enthousiast en veelzijdig team, waarin volop ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling;
 • Een informele en prettige werkomgeving, waarbij gevoel voor humor onmisbaar is;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gemeenten, waarbij de functie gewaardeerd is in loonschaal 10;
 • Een werkweek van 36 uur met de mogelijkheid om compensatie uren per week op te bouwen;
 • Een fulltime aanstelling (36 uur per week) voor de periode van één jaar met perspectief op een vaste aanstelling;
 • Opbouw Individueel Keuze Budget van 17,15%.

 

Geïnteresseerd?

Heb je het gevoel dat deze functie voor jou gemaakt is en word jij hier erg enthousiast van? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Stuur je motivatie met CV voor donderdag 30 juli a.s. naar vacature@tiem.nl t.a.v. Sanne Vaarkamp (HR adviseur). Voor vragen over de procedure is Sanne bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag op het nummer (06) 42 94 91 49. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je vanaf maandag 13 juli bellen met Martine Cohen, Manager Dienstverlening. Martine is bereikbaar
op (06) 57 07 87 61.

De 1e en 2e ronde gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 11 en donderdag 13 augustus. Houd vast rekening met deze data in je agenda. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.