Productieleider - Adviseur Werk & Ontwikkeling

Aangenaam, wij zijn Tiem! Tiem werkt aan een inclusieve arbeidsmarkt voor de regio Zwolle. Wij zijn sterk in sociaal ondernemen en begeleiden mensen voor wie werken niet vanzelfsprekend is. We brengen vraag en aanbod bij elkaar. Wat wij belangrijk vinden? Tiem gelooft in kansen en mogelijkheden. Altijd, voor iedereen. Deel jij deze visie en voel jij de drive om hier aan bij te dragen? Dan heb je geluk, want Tiem is op zoek naar een gedreven Productieleider/Adviseur Werk & Ontwikkeling (AWO) op de afdeling Montage en Verpakken (1fte, 36 uur).

 

Wat ga je doen

Als productieleider én AWO-er draag je bij aan een inclusieve arbeidsmarkt. Niet omdat dit bij de functie hoort, maar omdat jíj dat belangrijk vindt. Je doet dit door een productieafdeling aan te sturen en het productieproces in te zetten als tool om in jouw medewerkers te investeren. Deze medewerkers komen uit verschillende doelgroepen, zoals SW-personeel, uitkeringsgerechtigden en statushouders. Doordat je de medewerkers goed leert kennen weet je wat de individuele talenten en mogelijkheden zijn. Daardoor is het productieproces effectief en efficiënt ingericht en komt iedere werknemer tot zijn recht. Dankzij jouw coachende en opbouwende feedback voelen medewerkers zich gewaardeerd en worden zij steeds vaardiger, om tenslotte deel te nemen aan regulier werk. Fantastisch, toch?!

 

Wat vragen wij van jou

De functie is uitdagend. Je bent namelijk verantwoordelijk voor een kwalitatief (en lean) productieproces én voor de ontwikkeling van jouw medewerkers naar regulier werk. Om dit te bereiken werk je intensief samen met o.a. de voorlieden, afdeling HR en je AWO collega’s.  Ook overleg je met de manager en coördinator Productie. Om succesvol te zijn in deze functie vragen we van jou:

 • Inzicht en ervaring in organiseren, (her)inrichten en aansturen van productieprocessen.
 • Stevig in je schoenen staan, makkelijk van gespreksstijl wisselen en niet terugdeinzen bij een beetje weerstand.
 • Dat je vanuit oprechte aandacht individuele talenten herkent, benut en vergroot.
 • Omgevingsbewustzijn, en je bent resultaatgericht, proactief, ondernemend en een T(i)eamspeler.
 • Een afgeronde HBO opleiding en woonachtig in de omgeving Zwolle.

 

Wat bieden wij

 • Een verantwoordelijke, uitdagende én dankbare functie.
 • Een enthousiast en veelzijdig team, met volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
 • Een informele en prettige werkomgeving.
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gemeente (loonschaal 9).
 • Fulltime werkweek van 36 uur met de mogelijkheid om compensatie uren per week op te bouwen.
 • Contract voor één jaar met perspectief op een vaste aanstelling.
 • Opbouw Individueel Keuze Budget van 17,15 %.

 

Interesse?

Heb je het gevoel dat deze functie voor jou gemaakt is en word jij hier enthousiast van? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Stuur je motivatie met CV voor dinsdag 3 november a.s. naar vacature@tiem.nl t.a.v. Ruben van het Ende (HR adviseur). De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 9 en 11 november 2020. Bij vragen over de procedure en/of functie kan je bellen met Ard van Pijkeren, Coördinator Productie, Bereikbaar op (06) 30 87 82 73.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld