Harrie Helpt Training succesvol afgerond

Hulpvaardig, alert, realistisch, rustig, instruerend en eerlijk. Ofwel Harrie; de personificatie van de ideale collega die begeleiding geeft aan werknemers op de werkvloer die extra ondersteuning nodig hebben. Twaalf werkgevers uit de regio Zwolle ontvingen het ‘Harrie Helpt’ certificaat.

 

De training is voor leidinggevenden die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans (willen) geven in hun organisatie. Vaak hebben werkgevers mooie werkzaamheden die zich daar prima voor lenen. Met de Harrie-Helpt-training zorg je als werkgever vervolgens voor de juiste begeleiding. In twee dagen worden deelnemers opgeleid tot goed voorbereide en betrokken collega’s voor hen die een beetje extra hulp nodig hebben.

 

De training werd aangeboden door het Werkgeversservicepunt Regio Zwolle (WSP) en Start.route en is gegeven bij Tiem. De deelnemers, afkomstig uit verschillende sectoren, werden getraind door Theo Duijker en Josje van CNV Jongeren. Iedereen is geslaagd en heeft een certificaat ontvangen van Martin Post, directeur Tiem.