Op zoek naar medewerkers

Op zoek naar gemotiveerde medewerkers, voor wie het niet vanzelfsprekend is om op de arbeidsmarkt komen? Ervaar de waarde van inclusief ondernemen. Tiem gelooft in matches op de arbeidsmarkt. Kansen en mogelijkheden zijn er volop en voor iedereen. Wij helpen bij het vinden van de juiste match. Wilt u binnen uw bedrijf een kans bieden aan mensen die ondersteuning op de arbeidsmarkt goed kunnen gebruiken? Dan kunnen wij zeker helpen. Laten we snel kennismaken.

Ieder bedrijf is anders, maar kansen zijn er altijd. Daarom bekijken wij eerst wat de mogelijkheden zijn. Binnen uw organisatie én bij onze kandidaten. Door ons grote netwerk en jarenlange ervaringen, brengen wij vraag en aanbod samen.

Graag denken we mee hoe de kandidaten op een succesvolle manier binnen jullie organisatie aan de slag kunnen. Een goede en duurzame relatie met werkgevers, dat vinden wij belangrijk. Samen aan de slag, een inclusieve arbeidsmarkt levert zo veel op.

 

Dit is er allemaal mogelijk:

Individuele plaatsing

Een kandidaat van Tiem gaat bij uw bedrijf aan het werk. De mogelijkheden zijn even divers als de kandidaten.

Meer lezen

Groepsplaatsing

Meerdere kandidaten van Tiem gaan bij uw bedrijf aan het werk. Wij komen graag langs om de werkzaam-heden en verdere wensen te bespreken.

Meer lezen

Jobcoaching

Onze ervaren jobcoaches begeleiden medewerkers. Bijvoorbeeld tijdens een inwerkperiode of om uitval te voorkomen.

Meer lezen

Werkervaring

Een werkervaringsplek laat mensen (opnieuw) kennismaken met werken.

Meer lezen

Vacature melden

Heeft u een vacature, laat het ons weten. Wij gaan graag op zoek voor u naar een juiste match!

Meer lezen

Vragen?
Neem contact op met Roel!

(06) 51 84 21 12

Afspraak inplannen