Groepsplaatsing

Bij een groepsplaatsing gaan meerdere kandidaten van Tiem bij uw bedrijf aan het werk. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.
Zo kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor goede begeleiding van de kandidaten.

 

Hoe werkt een groepsplaatsing

Zoekt u meerdere kandidaten die werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren of wilt u dat we een deel van uw productieproces overnemen? Dan bent u bij Tiem aan het goede adres. Wij komen graag  langs om de werkzaamheden en verdere wensen te bespreken. Na het gesprek gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten. Vervolgens stellen wij een groep kandidaten samen, die de werkzaamheden binnen uw bedrijf gaan uitvoeren. Samen maken wij een overeenkomst met alle gemaakte afspraken en bepalen we het aantal uren en het tarief.

 

Afspraken over begeleiding

Begeleiding vinden wij erg belangrijk. Bij een groepsplaatsing kan een teamleider van Tiem mee geplaatst worden. De teamleider zorgt voor directe aansturing en leiding op de werkvloer. Daarnaast is de teamleider het aanspreekpunt voor de werkgever en de kandidaten. We kijken ook verder, zo kan Tiem bijvoorbeeld het vervoer van de kandidaten van en naar uw bedrijf regelen.

Vragen?
Neem contact op met Roel!

(06) 51 84 21 12

Afspraak inplannen