Individuele plaatsing

Zoekt u kandidaten die werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren? Of heeft u een vacature? Wij helpen u graag. Tijdens een individuele plaatsing gaat een kandidaat van Tiem bij uw bedrijf aan het werk. Dit kan op verschillende manieren. Hoe dit precies werkt, dat weet Tiem. Voor onze kandidaten is het een enorme waardering wanneer ze bij u aan de slag kunnen.

 

Hoe werkt een individuele plaatsing

De mogelijkheden zijn even divers als de kandidaten. Regulier in dienst, begeleid werken, werken met loonkostensubsidie, detachering, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.  Wij maken een afspraak en komen bij uw om kennis te maken en de werkzaamheden en wensen te bespreken. Na het gesprek gaan wij op zoek naar een of meerdere geschikte kandidaten. Is er een match tussen uw bedrijf en de kandidaat? Dan maken we samen een overeenkomst, waarin we alle gemaakte afspraken vastleggen.

 

Afspraken over begeleiding

Begeleiding vinden wij erg belangrijk. Zowel voor u als werkgever als voor de kandidaat. We maken samen concrete afspraken over begeleiding om de verwachtingen helder te hebben. Vanzelfsprekend houden wij regelmatig contact met u en de kandidaat.

Vragen?
Neem contact op met Jolien

(06) 21 57 53 00

Afspraak inplannen