Jobcoaching

Wij hebben ervaren jobcoaches in huis en zijn een door het UWV erkende jobcoachorganisatie. Onze jobcoaches kunt u inschakelen voor onder andere persoonlijke ondersteuning van een medewerker tijdens de inwerkperiode. Wij kunnen een jobcoach inzetten voor kandidaten uit het Doelgroepenregister zoals mensen in de Wajong, Wsw en Wwb (bijstand). Gaat het om de kandidaat uit de Wajong, dan vergoedt het UWV de kosten voor de inzet van de jobcoach. Die aanvraag, dat regelen wij bij het UWV. Wel zo makkelijk.

 

Voor wie

Een jobcoach helpt medewerkers die persoonlijke begeleiding nodig hebben. De inzet van een jobcoach is altijd maatwerk, er is heel veel mogelijk. Samen met u en de medewerker bekijken we wat nodig is en hoe een jobcoach het beste kan helpen.

Wij zorgen voor:

  • In kaart brengen van  aandachtspunten bij de uitvoering van de werkzaamheden, bij de medewerker en bij de werkgever.
  • Praktische ondersteuning van de werknemer tijdens de inwerkperiode en/of bij dreigende uitval. Wij adviseren over nieuwe taken, benodigde vaardigheden en zelfstandig werken.
  • Praktische ondersteuning van de werkgever, zoals het begeleiden van leidinggevenden bij het aansturen van de medewerker.
  • Werksituatie passend maken, met inzet van beschikbare voorzieningen.

Wij adviseren u graag over de mogelijke aanvullende subsidies, regelingen en voorzieningen.

 

 

Vragen?
Neem contact op met Petrus!

(06) 43 22 85 25

Afspraak inplannen