Tiem pakt werk op!

Teams kunnen uw werk uit handen nemen voor een scherpe prijs. Wilt u (productie)werk uitbesteden of gebruik maken van onze diensten? Wij staan voor u klaar! Al jaren hebben wij ervaring in het uitvoeren van het arbeidsintensieve deel van bepaalde bedrijfsprocessen. Dit kan bij Tiem, maar het (productie)werk kan ook bij u op locatie worden gedaan.

 

Verpakken

Teams binnen Tiem verpakken verschillende soorten producten. Ook bouwen en vullen onze teams winkeldisplays en verzorgen we actie- en assortimentsverpakkingen. Voor de eindverpakking gebruikt Tiem gangbare methoden zoals folieverpakking, bundeling en etikettering. Heel veel is mogelijk, daar kunnen we van alles over vertellen. We denken mee en bieden praktische oplossingen voor een concurrerende prijs

 

Food

Het verpakken van voedsel is specialistisch werk. Zorgvuldigheid en hygiëne zijn essentiële uitgangspunten. We hebben jarenlange ervaring in het afvullen en verpakken van verschillende ­voedingsmiddelen. Elk product vraagt om een specifieke verpakking. Niet alleen in soort, volume en gewicht, maar ook hoe de verpakking er uit ziet. We beschikken over het FSSC-certificaat voor het verpakken van droge voedingsmiddelen zoals kruiden, hagelslag en sportvoeding. Kortom, wij werken haarfijn volgens de internationale richtlijnen voor het hygiënisch produceren en controleren van voedsel.

 

Dienstverlening

Op diverse locaties in Zwolle en omgeving werken wij in de schoonmaak, toezicht & beheer, administratie of in de zorg. Mensen werken als beheerder van een rijwielstalling of haven, in de schoonmaak, spoelkeuken of bieden administratieve ondersteuning in verschillende bedrijven en instellingen.

 

Logistiek centrum

Wij beschikken over een professioneel logistiek centrum. Hier is plaats voor ongeveer 3000 pallets. Grote volumes is voor Tiem dus geen probleem.

 

Mogelijkheden voor uw bedrijf

Tiem kan veel en mogelijkheden zijn er volop. Wilt u werk uitbesteden en graag weten wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op, samen kunnen wij kijken hoe we de werkzaamheden gaan oppakken.

 

Erwin helpt u graag verder, bellen en mailen kan altijd.

Vragen?
Neem contact op met Erwin!

(06) 43 22 85 16

Afspraak inplannen